JanSport

Toon filters

JanSport: Meest Verkochte Rugzakkenmerk ter Wereld

JanSport is in 1967 opgericht in Seattle door Janice Lewis, Skip Yowell en Murray Pletz. Het merk is vernoemd naar Janice ‘’Jan’’ Lewis. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot het meest verkochte rugzakkenmerk ter wereld. De tassen van het Amerikaanse merk zijn betrouwbaar en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Het merk is geliefd onder een breed publiek, waaronder scholieren. De rugzakken en tassen zijn ideaal om te gebruiken als schooltas. Naast rugzakken en tassen heeft het merk diverse accessoires zoals een pen etuis.

JanSport Rugzakken: Ideaal als Schooltas

De JanSport rugzakken worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen, doordat de rugzak zo stevig zijn kunnen de rugzakken jaren gebruikt worden. Een rugzak van het Amerikaanse merk is hierdoor ideaal om te gebruiken als schooltas. De kwaliteitsstandaarden van de tassen, rugzakken en etuis zijn altijd op een hoog niveau zijn. Een rugzak gaat heel lang mee en is volledig ingericht om al je schoolspullen mee te nemen. Super handig is dat de meeste rugzakken en tassen een goede vakindeling hebben met een gewatteerd tablet- of laptopvak hebben, in het gewatteerde laptopvak kan je veilig je tablet of laptop opbergen.

JanSport Tas Kopen?

We hebben van JanSport een ruime collectie tassen, etuis en rugzakken. Producten van het merk koopt je natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem een kijkje bij onze collectie misschien zit er een mooie rugzak voor je bij. De tas kan je laten thuisbezorgen of je kan het product in de winkel in Alkmaar ophalen.