Samsonite

Toon filters

Samsonite: opgericht in 1910

In 1910 startten de Shwayder Brothers met de productie van houten reiskoffers. Sinds die tijd is Samsonite constant de koffer blijven innoveren. Samsonite koffers staan voor kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid.

De Samsonite S’Cure Serie

De S’Cure collectie is een unieke nieuwe polipropyleen collectie. Door middel van de nieuwe Flowlite™, een nieuwe polipropyleen mix is deze nieuwe koffer ultra licht. Het is de lichtste polipropyleen koffer van Samsonite tot nu toe. Het is de vertrouwde kwaliteit van Samsonite, maar dan nog lichter.

De Samsonite Cosmolite Serie

De Cosmolite serie kan met recht zeggen dat het 1 van de beste koffers van Samsonite tot nu toe is. De koffer is super licht, is ongelofelijk sterk en heeft een mooie trendy look. De Cosmolite koffers maken gebruik van de revolutionaire Curv-technologie, door het gebruik van deze technologie is de koffer zo licht en sterk. De Cosmolite beschikt over een verzonken TSA-slot waardoor u zonder problemen naar de Verenigde staten kunt reizen. Daarnaast heeft de Cosmolite een functioneel interieur met verlaagde gekruiste inpakriemen, ritsbescherming, een zijvak en een tussenschot in netstof. Door al deze functionaliteiten heeft Samsonite met de Cosmolite de prestigieuze Reddot Design Award ‘’Best of the Best 2010’’ gewonnen, de meest belangrijke designwedstrijd ter wereld.