Pasjeshouders

Toon filters

Ruime Keuze in Top Pasjeshouders

Met een pasjeshouder of een creditcardmapjes heeft u nooit meer last van al die losse pasjes. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime keuze in pasjeshouders. Bent u op zoek naar een meer klassieke echt leren pasjeshouder? Of zoekt u meer een innovatieve en unieke pasjeshouder met RFID protectie? Wij hebben het allemaal. De pasjeshouders zijn van de hoogste kwaliteit zodat u de pasjeshouder elke dag kunt gebruiken.

Welke Pasjeshouder past bij u?

Als u zoekt naar een mooie echt leren pasjeshouder, kijk dan bij de pasjeshouders van Castelijn & Beerens, Leather Design en Voi. We hebben ook pasjeshouders met een meer vernieuwend design en RFID protectie, zie onze pasjeshouders van Secrid, Thin King en Smartcaze. Ook hebben we de super handige compacte pasjeshouders van I-Clip. De pasjeshouders van Samsonite zijn van echt leer en hebben ook RFID protectie.

Pasjeshouder of Creditcardmapje kopen?

Met onze ruime keuze pasjeshouders zit er altijd een voor u bij. Of het nu een echt leren of aluminium pasjeshouder moet zijn, bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we genoeg keuze. Een pasjeshouder koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze pasjeshouder collectie en laat u verassen. U kunt de pasjeshouder thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.