Beagles

Toon filters

Beagles Tassen – Oa Shoppers en Schoudertassen

Beagles tassen zijn mooie en stijlvolle tassen met een verrassend lage prijs. Beagles zijn tassen gemaakt voor de modebewuste vrouw met oog voor stijl en klasse. Wij vinden dat ze vooral mooi zijn door de materiaal- en kleurkeuze. Wij zijn blij dat we de Beagles collectie hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment. De Beagles tassen zijn altijd voorzien van diverse ritsvakken en een verstelbare schouderband. Beagles shoppers, schoudertassen, rugtassen, overslagtassen, handtassen en buideltassen zijn allemaal te koop bij De Boer Lederwaren en Bijoux.

Beagles blijf zich ontwikkelen

Het nog jonge merk Beagles is begonnen met stijlvolle en betaalbare kunstlederen tassen. Deze lijn zetten ze nu voort met echt leer en nu ook stoffen tassen. Ook deze betaalbare Beagles tassen koopt u bij De Boer Lederwaren en Bijoux.

Beagles Tas kopen?

De tassen van Beagles zijn zeer betaalbare kunstleren en leren tassen. Een Beagles tas koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in Beagles tassen. Neem eens een kijkje bij onze Beagles tassen collectie en laat u verassen. U kunt de Beagles tas thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.