Bagage

Toon filters

Koffers in verschillende maten en kleuren
Voor hardschalige of zachte koffers bent u bij De Boer Lederwaren en Bijoux aan het goede adres. Aan hardschalige koffers hebben wij de Samsonite, Fabrizio, Adventure Bags of de Decent koffers. Daarnaast hebben we de merken Verage, Fabrizio en Decent  voor de zachte koffers. We hebben koffers voor een lange reis en koffers die u kunt  gebruiken als handbagage of voor een korte trip.  Allemaal in diverse merken zoals Samsonite en Verage. De Verage koffers zijn de lichtste koffers van Nederland, de Verage koffer is er al vanaf 1.6 kilogram. De koffers van Adventure Bags en Fabrizio hebben super leuke designs, zoals o.a. de postzegel koffer of de vlinder koffer. De Boer Lederwaren en Bijoux heeft het allemaal.
Handbagage, reistassen, beautycases en toebehoren
Als u misschien liever een reistas wilt dan een koffer, heeft u bij ons ook genoeg keuze. We hebben reistassen die kunt gebruiken als handbagage en we hebben reistassen waar u ongelofelijk veel in kunt opbergen. We hebben reistassen van o.a. Eastpak en Fabrizio/Southwest Bound. Dus of u nu een harde of een zachte koffer of toch een goede reistas nodig heeft, u weet waar u moet zijn. Als u een beautycase zoekt hebben wij de keus uit  Samsonite of Decent. Wilt u aan uw koffer of tas een bagagelabel, die heeft De Boer Lederwaren en Bijoux ook in de collectie.
Harde Koffers
Voor een zakelijke reis of een welverdiende vakantie hebben we een ruime keus in harde koffers. Veel mensen geven de voorkeur aan een harde koffer, omdat een harde koffer uw spullen goed berschermd. Op het vliegveld kan er soms ruw omgaan worden met uw koffer, daarom is het fijn dat met een harde koffer uw spullen goed berschermd blijven. We hebben harde koffers van diverse merken zoals: Samsonite, Adventure Bags, Decent, Imagio en Fabrizio. Met al deze merken bieden wij u een ruime keuze aan harde koffers. U kunt de koffer thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.