Schoudertassen

Toon filters

Groot assortiment schoudertassen

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux vindt u een groot assortiment aan schoudertassen. Of u nu op zoek bent naar een trendy schoudertas of een praktische schoudertas voor werk of school.  Zowel in het kunststof, polyester, canvas en leer hebben wij schoudertassen. We hebben schoudertassen van H.J. de Rooy, Beagles, Chesterfield, Czanne, Daniel Ray, Eastpak, Enrico Benetti, Ferchi en Healthy Back Bag.

Healthy Back Bag en Czanne

De tassen van Healthy Back Bag zijn ergonomisch gevormd. Ze zijn ontworpen met de hulp van een arts en een chiropractor om de stress op de rug, de nek en de schouders aanzienlijk te verminderen. De tassen zijn comfortabel omdat ze de natuurlijke kromming van de rug volgen. U kunt de tassen op verschillende manieren dragen, namelijk over 1 schouder of over de rug. Daarnaast zijn de tassen van Healthy Back  Bag veilig, omdat u alleen de rits kunt openen zonder de rugtas af te doen. Om uw spullen goed georganiseerd te houden zijn er meerdere vakken en is de binnenvoering zilver zodat alles makkelijk te vinden is. Sinds 1997 bestaat het merk Czanne. Czanne maakt schoudertassen van kwalitatief hoogwaardig leer. De brede collectie van Czanne bestaat uit modieuze, klassieke en business schoudertassen. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we een grote colectie Czanne tassen.

Schoudertas bestellen bij ons

Wij bieden u een prachtige en complete collectie schoudertassen met voor elk wat wils. Een schoudertas bestelt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux leveren we mooie schoudertassen van topmerken. De Boer Lederwaren en Bijoux gaat helemaal mee met de laatste trends in schoudertassen. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de schoudertassen. U kunt de schoudertas online bestellen bij ons in de webshop of in in de winkel in Alkmaar kopen.