Leren Handschoenen

Toon filters

Grote Collectie Leren Handschoenen

Wij hebben een grote collectie leren handschoenen. De leren handschoenen hebben een perfecte pasvorm, voelen heel comfortabel aan en zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer. De leren handschoenen van onder andere Läimbock zijn een echt accessoire voor het winterseizoen. Neem een kijkje bij onze leren handschoenen collectie, we hebben heren en dames handschoenen in verschillende maten en kleuren.

Leren handschoenen van Laimböck

Laimböck is een handschoenen merk dat sinds 1831 bestaat. Handschoenen van Laimböck zijn luxe, comfortabel en gemaakt van de  mooiste kwaliteit leer. Het doel van Laimböck is om handschoenen te maken die zo goed mogelijk zitten. Naast handschoenen van Laimböck hebben we ook van Laimböck wanten. Met de wanten van Laimböck heeft u nooit meer koude handen. De wanten hebben een heerlijk draagcomfort doordat ze helemaal gevoerd zijn.

Leren Handschoenen kopen?

Handschoenen koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in leren handschoenen. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met onze ruime keuze leren handschoenen. Als u leren handschoenen heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de leren handschoenen thuis te laten bezorgen of u kunt de leren handschoenen in de winkel in Alkmaar ophalen.