Charm London

Toon filters

Charm London: Betaalbare Fashion

Veel dames willen het liefst met de laatste trends meedoen en zijn gek op high fashion. Dat is natuurlijk ook helemaal niet gek! Ze willen er altijd perfect uitzien. High fashion heeft echter een flink prijskaartje, hierdoor zijn deze tassen en portemonnees niet voor iedereen bereikbaar. Het Nederlandse merk Charm London laat zich inspireren op de allerlaatste trends, maar houdt de tassen en portemonnees nog steeds betaalbaar. Zo zorgt het merk uit Nederland ervoor dat iedereen trendy kan zijn.

Schoudertassen, Handtassen en Shoppers

De tassen zijn leuk en scherp geprijsd. We hebben een ruime keuze tassen in verschillende soorten kleuren en materialen. Modisch en altijd opvallend mooi, en tegen een verrassend betaalbare prijs! Van het merk hebben we diverse handtassen, schoudertassen, shopper, clutches, laptoptasssen en telefoontasjes. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen door de prachtige Charm London tassen voor een scherpe prijs.

Charm London Tas online kopen?

De tassen van Charm London zijn prachtige echt leren tassen. Als u een tas heeft uitgezocht koopt u die natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze tassen en portemonnees. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen. U kunt de tas of portemonnnee thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.