Bear Design

Toon filters

Bear Design Tassen

De producten van Bear Design worden met de hand gemaakt en zijn gemaakt van de beste en sterke leersoorten. Alle tassen en portemonnees van Bear Design zijn van hoogwaardige kwaliteit. De tassen zijn robuust en zijn gemaakt van mooi leer. De tassen en portemonnees van Bear Design gaan jarenlang mee. U kunt de producten van Bear Design zowel zakelijk als casual gebruiken. De tassen van Bear Design kunnen omschreven worden als authentiek, eigenwijs, uniek en fashionable.

Van Bear Design hebben we tassen en portemonnees uit verschillende leer series, zoals de Cow Lavato, de Hunter en de Calisto-Pelle serie. Elke serie leer heeft zijn eigen unieke leereigenschappen.

Bear Design Tassen voor Iedereen

Bear Design tassen zijn voor vrouwen en mannen van iedere leeftijd en hebben een modern design. Het leer van de producten van Bear Design wordt zorgvuldig en met veel aandacht uitgekozen. Naast dat de Bear Design tassen prachtig zijn, zijn ze ook zeer praktisch. Zo hebben de tassen bijvoorbeeld een vakje voor uw mobiel en penvakjes. Bear Design is al toonaangevend sinds 1993 in Nederland, maar ook internationaal. Neem een kijkje bij onze collectie Bear Design.

Tas van Bear Design kopen?

Een tas van Bear Design koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben ruime collectie tassen van Bear Design. Neem eens kijkje bij onze collectie van Bear Design. Als u een tas van Bear Design bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen om de Bear Design tas in de winkel in Alkmaar op te halen.