Alle 8 resultaten

Auto handschoenen

Als u op zoek bent naar mooie auto handschoenen bent u bij De Boer Lederwaren en Bijoux aan het goede adres. We hebben een grote collectie auto handschoenen van Laimböck. Auto handschoenen zijn van soepel leer en zorgen er voor dat uw handen warm blijven. Auto handschoenen hebben ook een goede grip. De auto handschoenen van Läimbock hebben een perfecte pasvorm, voelen heel comfortabel aan en zijn van goede kwaliteit.

Laimböck: sinds 1831

Laimböck is een handschoenen en wanten merk dat sinds 1831 bestaat. Handschoenen en wanten van Laimböck zijn luxe, comfortabel en gemaakt van de fijnste materialen. Het doel van Laimböck is om handschoenen en wanten te maken die zo goed mogelijk zitten. Met de handschoenen van Laimböck heeft u nooit meer koude handen. De wanten handschoenen een heerlijk draagcomfort doordat ze helemaal gevoerd zijn.

Handschoenen kopen?

Handschoenen koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in Laimböck handschoenen. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Laimböck in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze Laimböck handschoenen collectie, misschien zit er wat voor u bij. Als u auto handschoenen heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de auto handschoenen thuis te laten bezorgen of u kunt de auto handschoenen in de winkel in Alkmaar ophalen.

De omtrek van uw hand bepaalt de maat van uw handschoenen.

Maat:Inches:Centimeters:
XS7,5018,75
S8,0020,00
M8,5021,25
L9,0022,50
XL9,5023,75

handschoen-maat-meten-maattabel

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid