Stormparaplu's

Toon filters

Ruime Keuze in Senz Stormparaplu’s

De stormparaplu’s van Senz zijn gemaakt om je tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Door de unieke asymmetrische vorm kunnen de stormparaplu’s van Senz goed tegen de wind. De paraplu’s van Senz hebben alle belangrijke designprijzen gewonnen. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we veel keuze in Senz stormparaplu’s. We hebben de Senz Original, de Senz Mini Auto Open, de Senz Smart Line S, de Senz XL, de Senz Mini en de Senz Smart Line.

De Senz Original Stormparaplu

De Senz original is de stormparaplu waar het mee begon. Door de asymmetrische vorm kan deze stormparaplu wind tot wel 100 km/u weerstaan. De paraplu klikt met 1 druk op de knop in het handvat open. Daarnaast zitten er eyesavers op die uw ogen en die van medestanders beschermen. Het handvat is ergonomisch en heeft een goede grip. De afmeting is 76 x 89 x 93 cm (lxbxh) en stok is uitschuifbaar van 20 cm naar 56 cm. Er zit een opbergetui bij.

Een Senz stormparaplu kopen?

Een Senz stormparaplu koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze in Senz stormparaplu´s. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Senz stormparaplu´s in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze Senz stormparaplu collectie en misschien zit er wat voor u bij. Als u een stormparaplu van Senz heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de stormparaplu thuis te laten bezorgen of u kunt de stormparaplu in de winkel in Alkmaar ophalen.