Resultaat 1–12 van de 71 resultaten wordt getoond

Secrid Creditcardmapje: nieuwe generatie portemonnees

Een Secrid creditcardmapje kopen? In 2009 kwam de eerste Secrid Cardprotector op de markt. Een jaar later won Secrid de prestigieuze Red Dot Design Award en kwam met meerdere varianten op de markt. Wij verkopen de Secrid Cardprotector, de Secrid Mini Wallet, de Secrid Slim Wallet en de Secrid Twin Wallet. We hebben genoeg keuze Secrid creditcardmapjes, als een secrid creditcardmapje uitgekozen heeft kunt u die in Alkmaar ophalen of laten bezorgen. 

De award winnende Secrid Cardprotector

De Secrid Cardprotector is een award winnende cardprotector waar 6 creditcardpasjes in passen. U kunt uw belangrijkste pasjes trapsgewijs uit de protector laten komen. Uw pasjes blijven beschermt door het robuuste RVS en de RFID protectie. Door de RFID protectie kunnen uw pasjes (bijvoorbeeld de OV-chipkaart) niet uitgelezen worden. De cardprotector is slechts 8 mm dik. De producten van Secrid worden in Nederland geproduceerd. 

Secrid bestellen bij ons?

Een Secrid kopen? Een Secrid koopt u natuurlijk bij ons. Wij bieden een ruime collectie Secrid, wij hebben de Secrid die u zoekt. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Secrid in onze collectie. Neem dus eens een kijkje bij onze Secrid collectie. Als u een creditcardmapje van Secrid heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om het creditcardmapje thuis te laten bezorgen of u kunt het creditcardmapje in de winkel in Alkmaar ophalen. 

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid