Secrid

Toon filters

Secrid Wallet

Het merk Secrid is in de afgelopen jaren razend populair geworden. Het Nederlandse merk, dat in 2009 is opgericht, ontwerpen eigentijdse pasjeshouders. Met deze pasjeshouders hebben ze ingespeeld op de ontwikkeling van het betaalverkeer. Mensen gebruiken tegenwoordig steeds vaker hun pinpas om betalingen te doen. Hierdoor is zakkenrollen steeds gemakkelijker geworden. Bankpassen zijn uitgerust met RFID chips, waardoor zakkenrollers ongemerkt grote bedragen kunnen stelen. Hier heeft Secrid goed op ingespeeld met de Secrid Wallet. Secrid Wallets hebben RFID bescherming, zodat de radiogolven van RFID apparatuur worden geblokkeerd.

Secrid Wallet: de nieuwe generatie pasjeshouders

In 2009 kwam de eerste wallet op de markt. Een jaar later werd de de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen en kwamen er meerdere varianten op de markt. Tegenwoordig heb je de Secrid Cardprotector, Mini Wallet, Slim Wallet en Twin Wallet. Wij hebben een uitgebreid assortiment van dit mooie merk op onze website staan. Als u een secrid wallet heeft gekozen, kunt u die laten bezorgen of in Alkmaar in onze winkel komen ophalen. 

De award winnende Secrid Cardprotector

De Secrid Cardprotector is een award winnende cardprotector. In deze Secrid Cardprotector passen tot wel zes creditcardpasjes. Bij deze pasjeshouder haal je de pasjes trapsgewijs uit de protector. De pasjes blijven beschermt door het robuuste RVS en de RFID bescherming. Door de RFID protectie kunnen uw pasjes (bijvoorbeeld de OV-chipkaart) niet uitgelezen worden. 

Een Secrid pasjeshouder bestellen bij De Boer Lederwaren & Bijoux?

Een Secrid wallet kopen? Bekijk dan het Secrid assortiment bij De Boer Lederwaren & Bijoux. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met de Secrid pasjeshouders in onze collectie. Als u een pasjeshouder heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de wallet thuis te laten bezorgen of u kunt de pasjeshouder in de winkel in Alkmaar ophalen.