Veiligheidsspelden

Toon filters

Grote Veiligheidspelden, Sierspelden, Sjaalspelden, Ponchospelden

Een echte must-have zo’n grote veiligheidsspeld! Een grote veiligheidsspeld is ideaal als u een poncho, omslagdoek of vest wilt dragen. Heel veel vesten tegenwoordig hebben geen knopen, daarom is een grote veiligheidsspeld de oplossing om uw vest te sluiten. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruim assortiment grote veiligheidspelden, sierspelden, sjaalspelden en ponchospelden. We hebben spelden met of zonder strass, ook hebben we spelden met een ster of met parels. Veiligheidsspelden, groot, wat kleiner, met versiering, zonder versiering, verschillende kleuren. We verkopen spelden al vanaf € 1,95.

Verschillende Soorten Spelden

We hebben veel verschillende soorten spelden. De spelden zijn erin verschillende maten, we hebben de grote veiligheidsspelden en de extra grote veiligheidsspelden. Misschien is zo’n XL speld wel iets voor u om uw outfit compleet te maken. De extra grote spelden zijn er ook in verschillende varianten en kleuren. We hebben verschillende kleuren spelden namelijk: goud, rosé goud, zilver en brons.

Grote Veiligheidspelden Kopen?

De grote veiligheidsspelden, sierspelden, sjaalspelden en ponchospelden van De Boer Lederwaren en Bijoux zijn zeer betaalbaar. Onze spelden zijn zeer modische en maken uw outfit helemaal compleet. Een grote veiligheidsspeld koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in grote veiligheidspelden. Neem eens een kijkje bij onze spelden collectie en laat u verassen. U kunt de spelden thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.