Toilettassen

Toon filters

Ruime keuze in Toilettassen

Wanneer je op reis gaat is een goede toilettas een must. In een toilettas kunt u gemakkelijk en veilig uw toiletspullen vervoeren. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux heeft u een ruime keuze in toilettassen. Ook voor de luxe reiziger hebben wij echt leren toilettassen. Tevens beschikken wij over toilettassen met een haak, ideaal om uw toilettas mee op te hangen.

Verschillende Soorten Toilettassen

Wij hebben diverse toilettassen in verschillende materialen. Toilettassen in het leer, nylon, polyester en crinkle nylon. Wij hebben grote toilettassen en toilettassen voor alleen wat make-up. Wij hebben onder andere toilettassen van Chesterfield, Eastpak, Gabol, Enrico Benetti, Merel By Frederiek en New Rebels. Een toilettas van Eastpak is altijd zeer degelijk en stevig. De leren toilettassen zijn van Chesterfield en Merel by Frederiek, hiermee heeft u een toilettas voor jaren.

Een Toilettas Kopen?

Een toilettas koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux, met onze grote collectie toilettassen zit er altijd een toilettas voor u bij. De toilettassen zijn er in verschillende kleuren en formaten en van allerlei merken. Een toilettas van De Boer Lederwaren en Bijoux kunt u online kopen of in de winkel in Alkmaar.