Heren portemonnees

Toon filters

Heren portemonnees voor dagelijks gebruik

Een heren portemonnee is een product dat je elke dag gebruikt, daarom is een goede portemonnee super belangrijk. Bij De Boer Lederwaren hebben we een ruime keuze aan dames portemonnees. We hebben portemonnees in alle maten en kleuren. Er zijn veel criteria voor een portemonnee o.a het aantal creditcardvakjes, briefgeldvakjes en een muntgeldvak. We hebben portemonnees van o.a. de merken: Castelijn & Beerens, Chesterfield, dR Amsterdam, Secrid en Bear Design.

Heren portemonnees voor diverse doeleinden

Als u op zoekt bent naar een mooie heren portemonnee hebben wij diverse soorten portemonnees in veel verschillen de kleuren en materialen. Prachtige portemonnees van mooi echt leer of van hoge kwaliteit kunstleer. Een mooie heren portemonnee van bijvoorbeeld het merk Cowboysbag, Micmacbags, dR Amsterdam, Mywalit, Leather Design, Chesterfield, Bear Design en Burkely. Daarnaast hebben we de portemonnees van Beagles wat hele mooie portemonnees zijn voor een scherpe prijs. Ook hebben we super compacte wallets met RFID protectie van Secrid.

Een Heren portemonnee Kopen?

Een heren portemonnee koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux, met onze grote collectie heren portemonnees zit er altijd een portemonnee voor u bij. Een portemonnee van De Boer Lederwaren en Bijoux kunt u online kopen of in de winkel in Alkmaar.