Eastpak

Toon filters

Eastpak Rugzakken Online Bestellen

Wie kent hem niet, de Eastpak rugzak. Ze zijn erg populair onder jongeren en worden vaak gebruikt voor school, sport, of vakantie. Ze gaan lang mee, en zijn vooral makkelijk in gebruik. De rugzak heeft veel opbergruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor is de tas uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Elk seizoen vernieuwt Eastpak zijn collectie, hierdoor zijn de tassen van Eastpak altijd helemaal van deze tijd. 

Eastpak schooltas

De Eastpak rugzak wordt vaak door jongeren gebruikt als schooltas. De tassen van Eastpak worden gemaakt van hoogwaardig Polyester, Nylon of Leer, en zijn daardoor uitermate geschikt voor schoolboeken of een laptop. Het is dus ook niet gek dat veel jongeren de Eastpak als schooltas gebruiken. 

Eastpak tassen: revolutionair sinds 1952

Het merk is opgericht in 1952. Wat veel mensen niet weten, is dat het merk oorspronkelijk ‘Eastern Canvas Product Inc’ heette. Toen ze in 1952 startte, maakte ze tassen voor het Amerikaanse leger. Tegenwoordig maakt het merk geen tassen meer voor het leger, maar voor de consumentenmarkt. De kwaliteitsstandaarden zijn echter hetzelfde gebleven. In de jaren 80 was Eastpak het eerste merk dat gebruik maakte van de techniek om nylon tassen met vier kleuren te bedrukken. Eastpak heeft van die techniek goed gebruikt gemaakt met al hun felle kleuren. Vanaf 2000 blijft Eastpak hun producten vernieuwen. Met hun designer- en fashionsamenwerking blijft Eastpak met de tijd meegaan. De kwaliteit van de Eastpak tassen blijft altijd op een hoog niveau.

Eastpak Rugzak of Schoudertas kopen?

We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime keuze in Eastpak rugzakken en schoudertassen. Onze keuze in prints van bijvoorbeeld de Padded Pak’r is ongeëvenaard. Een Eastpak tas koopt u dus makkelijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze Eastpak tassen collectie en laat u verassen door al de verschillende modellen en prints. U kunt de rugzak of schoudertas thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.