Telefoontasjes

Toon filters

Super Leuke Telefoontasjes

Een telefoontasje is ideaal in gebruik voor een avondje uit, concert of festival. De tasjes in deze categorie hebben allemaal een handig vakje om je smartphone veilig op te bergen en hebben vaak nog ruimte voor sleutel, make-up en nog wat kleingeld. Een telefoontasje ziet er stijlvol bij een leuk jurkje of rokje. Ook hoeft u hierdoor geen grote schoudertas of handtas mee te nemen. Met een tasje bent u helemaal klaar voor het festivalseizoen of een avondje uit. De tasjes hebben we in diverse super leuke kleuren en printjes zoals zebra, leopard, een felle kleur, metallic, maar ook zwart, cognac en donkerbruin.

Telefoontasje van Prachtige Materialen

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux vindt u een ruim assortiment aan telefoontasjes. Zowel in het kunstleer en leer hebben wij telefoontasjes. We hebben tasjes van dR Amsterdam, Bear Design, Burkely, Charm London, Beagles, Micmacbags en Hide & Stitches.

Het Perfecte Telefoontasje Voor U

Met ons ruime assortiment aan telefoontasjes zit er altijd het perfecte tasje bij voor u. De tassen zijn te koop bij De Boer Lederwaren en Bijoux in Alkmaar en online. U kunt er voor kiezen om de tas thuis te laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar te kopen.