Koffers

Toon filters

Harde koffers

Voor een zakelijke reis of een welverdiende vakantie hebben we een ruime keus in harde koffers. Veel mensen geven de voorkeur aan een harde koffer, omdat een harde koffer uw spullen goed berschermd. Op het vliegveld kan er soms ruw omgegaan worden met uw koffer, daarom is het fijn dat met een harde koffer uw spullen goed berschermd blijven. We hebben harde koffers van diverse merken zoals: Samsonite, Adventure Bags, Decent, Imagio en Fabrizio. Met al deze merken bieden wij u een ruime keuze aan harde koffers. De Boer Lederwaren en Bijoux heeft het allemaal in de collectie.

Koffers in verschillende uitvoeringen

We hebben koffers in allerlei leuke uitvoeringen zoals de vlinder koffer of de koffer van Adventure Bags met de postzegel print. Als u aan koffers denkt komt u al gauw terecht bij Samsonite. Wij hebben dan ook een ruime keuze aan Samsonite koffers met o.a. de Samsonite S’Cure, de Samsonite Cosmolite en de Samsonite Cabin Collection. Maar naast  Samsonite hebben we ook goede koffers voor een scherpe prijs zoals de koffers van Decent en Imagio. We hebben koffers in veel verschillende kleuren en maten. Dus als u op zoek bent naar een koffer is er bij ons altijd wel een koffer die bij u past.

Een Koffer kopen?

De Boer Lederwaren en Bijoux heeft een ruime collectie koffers. Een koffer koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze koffer collectie en laat u verassen. U kunt de koffer thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.