Portemonnees

Toon filters

Portemonnees voor dagelijks gebruik

Een portemonnee is een product dat je elke dag gebruikt, daarom is een goede portemonnee super belangrijk. Bij De Boer Lederwaren hebben we een ruime keuze aan portemonnees. We hebben portemonnees in alle maten en kleuren. Er zijn veel criteria voor een portemonnee o.a het aantal creditcardvakjes, briefgeldvakjes en een muntgeldvak. We hebben portemonnees van o.a. de merken: Castelijn & Beerens, Chesterfield, dR Amsterdam, Secrid en Bear Design.

Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens is een portemonnee merk dat door twee ambachtslieden in 1945 is opgericht. Walter Castelijn en Marinus Beerens begonnen met het maken van riemen, handtassen, mappen en schooltassen. Door de focus te houden op kwaliteit en efficiëntie is Castelijn & Beerens uitgegroeid tot marktleider op klein lederwaren gebied. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we een mooie collectie aan Casteijn & Beerens portemonnees.

Secrid: een nieuwe generatie portemonnees

In 2009 kwam de eerste Secrid Cardprotector op de markt. Een jaar later won Secrid de prestigieuze Red Dot Design Award en kwam met meerdere varianten op de markt. Wij verkopen de Secrid Cardprotector, de Secrid Mini Wallet, de Secrid Slim Wallet en de Secrid Twin Wallet. De Secrid Cardprotector is een award winnende cardprotector waar 6 creditcardpasjes in passen. U kunt uw belangrijkste pasjes trapsgewijs uit de protector laten komen. Uw pasjes blijven beschermt door het robuuste RVS en de RFID protectie. Door de RFID protectie kunnen uw pasjes (bijvoorbeeld de OV-chipkaart) niet uitgelezen worden. De cardprotector is slecht 8 mm dik. De producten van Secrid worden in Nederland geproduceerd.