Boodschappentassen

Toon filters

Boodschappentas Kopen: Shop Online Boodschappentassen

Om al uw boodschappen te vervoeren is een boodschappentas ideaal. Wilt u een boodschappentas kopen? We hebben de klassieke canvas boodschappentassen, maar ook de hippe boodchappentassen van Ecozz. De handige canvas boodschappentas heeft handvatten die van echt leer zijn. De canvas boodschappentas met leren handvaten koopt u bij De Boer Lederwaren. U kunt ook kiezen voor de canvas boodschappentas extra, het canvas en de leren handvatten daarvan zijn extra sterk. Neem eens een kijkje bij onze boodschappentassen, opbergtassen en draagtassen. We hebben laatst extra stevige nylon/polyester boodschappentassen met leren handvatten toegevoegd aan de collectie boodschappentassen.

Naast boodschappentassen bieden wij boodschappenkarren / boodschappentrolleys aan. Ideaal voor het shoppen of voor de boodschappen. Een trolley kan je gemakkelijk meenemen met het stevige handvat en de wielen.

Ruime keuze in Ecozz Draagtassen

De Ecozz draagtas is een trendy designer tas die gemaakt is van gerecyclede flessen. De tassen van Ecozz zijn ecovriendelijk en duurzaam. De materialen, evenals de afwerking, is van hoge kwaliteit. De tassen van Ecozz hebben een draagkracht van 20 kg. De tas heeft een ritssluiting waardoor de tas geheel afsluitbaar is. U kunt er voor kiezen om de tas in de hand te dragen of over de schouder. Door de ruime keuze in trendy designs is er altijd wel een passend model voor u. De Ecozz draagtas is geschikt voor meerdere doeleinden. De tas is licht in gewicht, waterdicht, opvouwbaar en past daardoor altijd in een handtas of jaszak.

Boodschappentas, opbergtas of Ecozz Draagtas?

Een boodschappentas koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Met onze ruime keuze zit er altijd wel een boodschappentas, opbergtas of Ecozz draagtas bij die bij u past. Neem dus eens een kijkje bij onze boodschappentassen. Als u een boodschappentas bij ons bestelt heeft kunt u er voor kiezen om de boodschappentas thuis te laten bezorgen of u kunt de boodschappentas in de winkel in Alkmaar ophalen.