Horloges

Toon filters

Prachtige Collectie OOZOO Timepieces Horloges

OOZOO timepieces is een Nederlands merk dat sinds 2001 prachtige horloges maakt. De horloges zijn echte mode accessoires. Mode is altijd het uitgangspunt van het merk, maar de tijd blijft ook van groot belang. Alle OOZOO horloges worden van mooie materialen gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Ook de banden worden van hoge kwaliteit materialen gemaakt zoals echt leer. Door horloges van hoge kwaliteit te maken die echt mode accessoires zijn is OOZOO gegroeid naar één van de bekendste horlogemerken van Nederland.

Pop Watch Horloges

Pop Watch horloges zijn horloges gemaakt van kunststof. De horloges kunnen gemakkelijk om de pols worden gedaan door het horloge zacht tegen de pols aan te slaan. De horloges passen om elke pols. De horloges zijn mooi en dragen prettig. Van Pop Watches hebben wij kinderhorloges in verschillende uitvoeringen en horloges in verschillende kleuren.

Een Horloge Bestellen bij ons

Een horloge bestellen gaat bij De Boer Lederwaren en Bijoux heel makkelijk. Met onze uitgebreide collectie zit er altijd wel een horloge voor u bij. We kunnen het  horloge thuis laten bezorgen of u kunt het horloge in de winkel in Alkmaar ophalen.