Schooltassen

Toon filters

Schooltassen van diverse merken

Wij bieden schooltassen aan van diverse merken zoals: Eastpak, Adventure Bags, O’Neill, Paul Frank, Gabol, Replay, Wimona, MicMacbags en Franklin & Marshall. De schooltassen die we aanbieden zijn praktisch ingericht en zien er gaaf uit. Tegenwoordig heb je op school vaak een laptop nodig, daarom hebben steeds meer tassen een laptopvak. Om al uw spullen goed op te kunnen bergen hebben de tassen een ruim hoofdcompartiment en extra ritsvakjes. Bij ons vindt u een enorme collectie schooltassen. Of u nu op zoek bent naar een rugzak voor school, een schoudertas voor school of een cowboy model. Bij de Boer Lederwaren en Bijoux vindt u zeker een geschikte schooltas voor het nieuwe schoolseizoen.

Belangrijke zaken voor een schooltas

Wanneer u een schooltas gaat kopen is het belangrijk rekening te houden met een aantal zaken. U moet kijken of de tas groot genoeg is. Hiervoor kunt u het beste kijken naar de literinhoud van de tas. Ook is het belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld een laptopvak of een extra voorvak.

Een Schooltas bestellen?

Op school moet je er natuurlijk wel goed bijlopen. Met een schooltas gekocht bij De Boer Lederwaren en Byoux ben je hiervan verzekerd. Bij ons vindt u een enorme collectie schooltassen. U kunt de schooltas online bestellen bij ons in de webshop of in in de winkel in Alkmaar kopen.