Paraplu's

Toon filters

Ruime Keuze in Senz Stormparaplu’s

De stormparaplu’s van Senz zijn gemaakt om je tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Door de unieke asymmetrische vorm kunnen de stormparaplu’s van Senz goed tegen de wind. De paraplu’s van Senz hebben alle belangrijke designprijzen gewonnen. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we veel keuze in Senz stormparaplu’s. We hebben de Senz Original, de Senz Mini Auto Open, de Senz Smart Line S, de Senz XL, de Senz Mini en de Senz Smart Line.

Doppler en Knirps Paraplu’s

Doppler is een Oostenrijks merk dat sinds 1946 paraplu’s maakt. Het merk heeft een super grote collectie paraplu’s, waaronder de lichtste paraplu ooit. Met een paraplu van Doppler trotseer je met gemak elke regen- en windbui. De paraplu’s zijn speciaal ontworpen om grote windsnelheden te weerstaan. De paraplu’s worden met de handgemaakt in het Oostenrijkse Branau.

Het merk Knirps blijft zijn paraplu’s innoveren, bijvoorbeeld met de eerste automatische paraplu en paraplu’s in een steeds compactere maat. Door het compacte formaat neem je de paraplu gemakkelijk mee. Knirps maakt opvouwbare paraplu’s, lange stok paraplu’s en stormparaplu’s, alle paraplu’s zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende designs en prints.

Een Senz, Knirps of Doppler Paraplu Kopen?

Een Senz, Knirps of Doppler paraplu koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Wij bieden een ruime keuze paraplu’s. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Senz, Knirps en Doppler s in onze collectie. Neem eens kijkje bij onze paraplu collectie en misschien zit er wat voor u bij. Als u een paraplu heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om de paraplu thuis te laten bezorgen of u kunt de paraplu in de winkel in Alkmaar ophalen.