Tassen

Toon filters

Ruime keuze in tassen

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux heeft u een ruime keuze in tassen. Wij hebben een ruime keuze in damestassen, rugtassen, schoudertassen, schooltassen, sporttassen, heuptassen, shoppers, handtassen en boodschappentassen. Daarnaast hebben we ook clutches en de bag in bags. Of u nu op zoek bent naar een mooie echt leren tas of een hippe schooltas, u heeft bij ons genoeg keuze.

Tassen voor diverse doeleinden

Als u op zoekt bent naar een mooie schooltas hebben wij diverse mogelijkheden zoals de tassen van Eastpak, Adventure Bags, New Rebels, Vingino, O’Neill etc. In het segment lederwaren hebben we tassen van HJ De Rooy, Merel by Frederiek, Chesterfield, Gaz, New Bags, Justified, Voi en Ferchi. Daarnaast hebben we de tassen van Beagles wat hele mooie tassen zijn voor een scherpe prijs. We hebben ook een collectie super handige boodschappentassen waar u al uw boodschappen in kwijt kunt.

Een Tas Kopen?

Een tas koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux, met onze grote collectie tassen zit er altijd een tas voor u bij. Een tas van De Boer Lederwaren en Bijoux kunt u online kopen of in de winkel in Alkmaar.