Melano

Toon filters

Melano Jewelry: Eigen Sieraden Samenstellen

Met Melano Jewelry kun je je eigen sieraden een twist geven. De ringen, armbanden, hangers en kettingen kun je eigen maken door er een mooie steen op te zetten. De stenen en sieraden hebben allemaal verschillende vormen, kleuren en texturen, hierdoor kun je jou ring zo minimalistisch of uitbundig maken als je zelf wilt. De sieraden zijn van edelstaal en zijn te krijgen in goud, zilver en rosé, waarvan goud en rosé bestaat uit een plating.

Verschillende Collecties Melano Jewelry

Binnen het grote aanbod van Melano Jewelry zijn verschillende collecties, hierdoor kunnen de stenen en sieraden alleen met dezelfde collectie gecombineerd worden. De collecties die wij hebben zijn Twisted, Vivid en Friends. De Twisted collectie heeft een smal schroefdraad en is een net even andere stijl dan de Vivid en Friends Collectie. De Vivid collectie heeft een brede schroefdraad en bij de Friends collectie kun je geen steentjes verwisselen.

Melano Jewelry Aanschaffen?

Wij zijn officieel Melano Jewelry dealer. De sieraden van shopt u natuurlijk graag bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in de verschillende collecties. In onze winkel in Alkmaar helpen wij u graag met het creëren van uw ring, armband, oorbellen of ketting. Ook kunt u het sieraad online bestellen.