Merkportemonnees

Toon filters

Ruime keuze in Merkportemonnees

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux heeft u een ruime keuze in portemonnees van diverse merken. Wij hebben een ruime collectie in diverse soorten portemonnees van de klassieke billfold tot de nieuwe generatie RFID portemonnees van Secrid. Met een Secrid kunt u uw belangrijkste pasjes trapsgewijs uit de protector laten komen. Uw pasjes blijven beschermt door het robuuste RVS en de RFID protectie. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle echt leren portefeuille of een compacte wallet, u heeft bij ons genoeg keuze.

Merkportemonnnees voor diverse doeleinden

Als u op zoekt bent naar een mooie merkportemonnee hebben wij diverse soorten portemonnees in veel verschillen de kleuren en materialen. Prachtige portemonnees van mooi echt leer of van hoge kwaliteit kunstleer. Een mooie leren portemonnee van bijvoorbeeld het merk Cowboysbag, Micmacbags, dR Amsterdam, Mywalit, Leather Design, Chesterfield, Bear Design en Burkely. Daarnaast hebben we de porteemonnees van Beagles wat hele mooie portemonnees zijn voor een scherpe prijs. Ook hebben we super compacte wallets met RFID protectie van Secrid.

Een Merkportemonnee Kopen?

Een merkportemonnee koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux, met onze grote collectie merkportemonnees zit er altijd een portemonnee voor u bij. Een portemonnee van De Boer Lederwaren en Bijoux kunt u online kopen of in de winkel in Alkmaar.