Karma

Toon filters

Karma: Trendy Sieraden van Hoogwaardige Materialen

Karma is een trendy merk met een grote collectie aan modieuze sieraden in ‘Shamballa’ stijl. De Karma sieraden zijn aantrekkelijk van prijsstelling en toegankelijk voor een breed publiek. De sieraden van Karma zijn eindeloos te combineren. Van oorbellen tot armbanden gemaakt van de beste materialen. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux koop je de mooie Karma sieraden.

Karma Armbanden en Oorbellen

De armbanden van Karma zijn in een mooie combinatie van natuursteen met kristallen. De armbanden zijn allemaal met de hand geknoopt. De Karma armbanden zijn er met 4 mm en 6 mm natuursteen. Door het schuifsysteem past de armband bijna altijd en kun je zelf bepalen hoe strak je de armband draagt. De armbanden van Karma zijn goed met elkaar te combineren. Daarnaast heeft Karma een grote collectie oorknopjes en oorringen. De oorbellen zijn gemaakt van echt zilver met eventueel een plating.

Karma Online of in de Winkel Kopen

Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn trots om de sieraden van Karma te verkopen. Wij zijn officieel Karma dealer. Onze collectie sieraden van Karma zijn gemakkelijk te bestellen. Wij bieden een prachtige collectie Karma. U kunt de producten van Karma online kopen in de webshop of in de winkel in Alkmaar. Zowel online als in de winkel in Alkmaar bieden wij een ruime keuze in de sieraden van Karma.