Oorringen

Toon filters

Oorringen: de trend van het moment!

Oorringen passen helemaal in de minimalisme trend van het moment. De echt zilveren oorringen zijn zeer scherp geprijsd, vanaf € 3.95 per paar. Ook shopt u zilverkleurige creolen in diverse maten voor maar € 1.95 per paar. Combineer de oorringen met verschillende oorringen of draag ze alleen, helemaal passend in de minimalistische trend. De oorringen zijn gemaakt van echt zilver en blijven daardoor altijd mooi. Wij hebben oorringen vanaf een diameter van 1 cm tot aan een diameter van 10 cm.

Breed assortiment aan oorringen

Van bewerkte oorring tot aan oorring met Swarovski kristallen. Wij hebben een breed assortiment aan oorringen. Ook de zilverkleurige creolen zijn al jaren een favoriet in ons assortiment. Ook voor een oorring in de vorm van een hartje, driehoekje of sterretje bent u bij ons aan het goede adres. Bovendien hebben wij oorringen met daaraan verschillende soorten hangertjes.

Oorringen bestellen bij ons

Oorringen bestellen gaat bij De Boer Lederwaren en Bijoux heel makkelijk. Met onze uitgebreide collectie zit er altijd wel een paar oorringen voor u bij. We kunnen de oorringen thuis laten bezorgen of u kunt de oorringen in de winkel in Alkmaar ophalen.