Reistassen

Toon filters

Allerlei soorten reistassen

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux hebben we een ruim assortiment reistassen met o.a. de merken Eastpak en Fabrizio. We hebben allerlei soorten reistassen zoals reistassen met of zonder wielen, of een reistas met een verstelbare stuurstang. We hebben van Eastpak de Eastpak Compact serie, de Eastpak Spinnerz serie, de Eastpak Roister serie, de Eastpak Stand serie, de Eastpak Station serie, de Eastpak Tranverz serie en de Eastpak Warehouse serie.

Reistas met of zonder wielen

We hebben reistassen in allerlei maten met wielen of zonder wielen. Een reistas met wielen is makkelijk als u op reis gaat, door de wieltjes is de reistas makkelijk te vervoeren. Een reistas zonder wielen wordt vaak gebruikt als sporttas. Reistassen worden vaak gebruikt als handbagage vanwege de maat en het gewicht van de tas.

Een Reistas kopen?

De Boer Lederwaren en Bijoux heeft een ruime collectie reistassen. Een reistas koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze reistassen collectie en laat u verassen. U kunt de reistassen thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen. Bij De Boer Lederwaren en Bijoux vindt u reistassen in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen van verschillende topmerken.