Welke Eastpak rugzak heb ik nodig voor school?

13 juli 2018

Soorten Eastpak Rugzakken

Bij velen is de zoektocht naar de juiste schooltas begonnen! Na al die jaren is Eastpak nog steeds een van de populairste schooltassen. Het is niet zo verwonderlijk dat velen voor een Eastpak rugzak gaan. Eastpak staat namelijk garant voor kwaliteit en funtionaliteit. Met een Eastpak rugzak heb je een slijtvaste en tijdloze tas. Een rugzak voor naar de middelbare school heeft best wat te verduren met het gewicht van de boeken en een eventuele laptop, ga daarom voor een goede schooltas. Een Eastpak is de investering absoluut waard!

Als jij hebt besloten om voor een Eastpak schooltas te gaan, komt de vraag ‘welke Eastpak is geschikt voor mij’? Eastpak heeft vele modellen voor verschillende doeleinden en type mensen. Dit maakt de zoektocht niet makkelijker, daarom lichten wij de verschillende Eastpak soorten uit. Een Eastpak heeft altijd verstelbare en gewatteerde schouderbanden zodat de tas comfortabel draagt. Wij hebben de populairste Eastpak tassen op een rijtje gezet en daarbij de eigenschappen uitgelicht.

Padded Pak’r Rugzak

De Eastpak Padded Pak’R is de bekendste rugtas van Eastpak, je kunt met recht zeggen dat het een klassieker is. De tas heeft een groot hoofdcompartiment en een extra voorvak met rits. In het hoofdcompartiment passen gemakkelijk boeken en A4 formaat papieren. Het kleine vak is ideaal voor kleinere spulen. Een Padded Pak’r rugtas is een ideale schooltas voor als je niet al teveel boeken en een laptop mee hoeft naar school. De tas heeft een inhoud van 24 liter.

Eastpak Rugzak - Padded Pak R

Out of Office Rugzak

De Out of Office is ‘de grote broer’ van de Padded Pak’r. De Out Of Office is qua afmeting net iets groter. De tas is voorzien van een laptopvak voor een laptop tot 14” inch. Als er geen laptop mee hoeft is het natuurlijk ook handig als extra vak. De tas heeft een groot hoofdcompartiment met daarin het laptopvak en een voorvak met ritssluiting. Het hoofdcompartiment is geschikt voor A4-formaat. Bij de Out Of Office kun je de ritsluiting tot beneden openen, hierdoor kun je nog makkelijk bij je spullen. De tas heeft een inhoud van 27 liter.

Eastpak Rugzak - Out of office

Back to Work Rugzak

De Back to Work is de geüpgrade versie van De Out of Office. De Eastpak Back to Work is met zijn ruime hoofdcompartimenten een praktische maar ook stoere rugtas. De tas heeft een ruim laptopcompartiment waar een laptop tot en met 15 inch in kan. In het andere compartiment kunnen gemakkelijk de boeken en A4 documenten. Doordat de tas 2 aparte hoofdcompartimenten en een voorvak met rits heeft is de tas ideaal voor het scheiden van alle spullen. Daarmee is de Back to Work perfect voor een ordelijk iemand. De tas heeft een inhoud van 27 liter.

Rugzak - Back to Work

Provider Rugzak

De provider van Eastpak is weer uitgebreider dan de Back to Work. De rugzak heeft twee grote hoofdvakken met ritssluiting, de hoofdvakken zijn geschikt voor A4-formaat. De laptop kan in deze tas veilig opgeborgen worden in het gewatteerde laptopvak, het laptopvak biedt ruimte voor laptops van maximaal 16 inch. Het ruime voorvak is goed georganiseerd met meerdere vakken en een sleutelhanger. Met de gespen aan de zijkant kan de rugzak ook vergroot of verkleind worden. Al met al biedt deze Eastpak rugtas voldoende ruimte voor alle schoolspullen. Ideaal voor een scholier die een hoop boeken en andere spullen mee moet nemen. De tas heeft een inhoud van 33 liter.

Eastpak Rugzak - Provider

Pinnacle Rugzak

De Eastpak Pinnacle is een ruime tas met twee grote hoofdvakken met rits. De hoofdvakken zijn geschikt voor A4 formaat. Het voorvak is goed georganiseerd met vakjes voor je pennen en je sleutel. De rugtas is ideaal als schooltas en biedt voldoende ruimte voor de schoolboeken. Deze tas is geschikt voor de scholier die geen laptop mee hoeft maar wel een hoop boeken en andere spullen heeft. Met de Pinnacle heb je toch een fijne vakverdeling. De tas heeft een inhoud van 38 liter.

Pinnacle Black

Jouw ideale Eastpak gevonden?

Bij het kiezen van de geschikte schooltas is het belangrijk dat je een rugzak uitzoekt dat past bij wat je gaat doen. Als er een laptop mee moet, kies dan voor een rugzak met een laptopvak zodat de laptop goed beschermd zit. Zorg er daarnaast voor dat de tas past bij hoe je elkaar zit. Ben je een orderlijk type dat graag spullen verdeeld, kies dan voor een tas met een goede vakverdeling.

Als je dan jouw perfecte Eastpak rugzak hebt gevonden, is het natuurlijk leuk om daarbij een bijpassende portemoneee of pen etui te kopen. Hiermee ben jij er helemaal in stijl klaar voor!

Toch liever geen Eastpak? Wij bieden ook allerlei andere schooltassen aan van onder andere XD Design Bobby, Fjällräven, O’Neill, Cowboysbag en Wimona. Bekijk ons volledige aanbod schooltassen.

Veel succes met het kiezen van de geschikte schooltas voor jou!

© 2024 De Boer Lederwaren & Byoux
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid