Welke boodschappentas kopen?

  • Op 23 maart 2021

Om al je boodschappen te vervoeren is een boodschappentas ideaal. Boodschappentassen zijn er in vele soorten en maten. Een praktische boodschappentas maakt het boodschappen doen gemakkelijker en is veel duurzamer dan een plastic tas. Wij delen onze verschillende soorten boodschappentassen zodat jij de juiste keuze kunt maken. Ook benoemen wij de voordelen van een duurzame boodschappentas ten opzichte van een plastic tas.

Soorten boodschappentassen

Canvas boodschappentas

De canvas boodschappentassen en boodschappentassen met leren handvatten zijn zeer stevig en daarmee erg geschikt voor boodschappen doen. Deze boodschappentassen zijn klassiekers in ons assortiment. Van canvas tot sterk nylon, deze tassen kunnen jaren mee. Deze boodschappentassen hebben een draagvermogen tot wel 20 kg. Door de extra rits vakken aan de buitenzijde of binnenin zijn ook de wat kleinere spullen gemakkelijk gescheiden te houden. Een musthave voor ieder huishouden.

Opvouwbare boodschappentassen

Naast de klassieke canvas boodschappentassen zijn er ook opvouwbare tassen van Ecozz en Notabag. De Ecozz is een opvouwbare boodschappentas gemaakt van recyclede flessen. De tas is afsluitbaar met bovenrits en heeft een draagkracht van 20 kg. De Notabag is de ideale combinatie tussen een rugzak en een tas. Het idee van de Notabag is ontstaan doordat normale boodschappentassen onpraktisch zijn op de fiets. Door van de Notabag boodschappentas een rugzak te maken kan je de tas makkelijk meenemen als je gaat fietsen. Zowel de Ecozz als de Notabag zijn licht in gewicht, opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen in een tas of jaszak. Doordat deze tassen compact zijn, zijn ze ideaal om bij je te dragen voor een boodschap. Deze opvouwbare boodschappentassen zijn er in frisse kleuren en mooie prints.

Boodschappenkar

Naast boodschappentassen bieden wij boodschappenkarren/boodschappentrolleys aan. Een boodschappenkar is ideaal voor tijdens het shoppen of voor de boodschappen. Een trolley kan je gemakkelijk meenemen met het stevige handvat en de wielen. Je kunt al je boodschappen erin kwijt en hoeft het gewicht niet te tillen.

Voordelen van een boodschappentas i.p.v. plastic tas

  • Beter voor het milieu
  • Gaat 500x langer mee dan plastic tasjes
  • Draagvermogen van 20 kg
  • Beter voor de portemonnee: geen plastic tas meer kopen in de supermarkt

Met een ruim assortiment aan boodschappentassen is er keuze genoeg. Zo zijn er shoppers in verschillende formaten, voor de kleine- en grote boodschappen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen in boodschappentassen. Bekijk ons assortiment boodschappentassen hier.

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid