Notabag

Toon filters

Notabag: Rugzak en Shopper in 1

De Notabag is de ideale combinatie tussen een rugzak en een tas. Door aan de banden trekken maak je van de rugzak een shopper of vice versa. Het merk heeft als doel het dagelijks leven gemakkelijker te maken, terwijl ook een positieve impact op het milieu wordt gemaakt. Het idee van de Notabag is ontstaan doordat normale boodschappentassen onpraktisch zijn op de fiets. Door van de Notabag boodschappentas een rugzak te maken kan je de tas wel makkelijk meenemen als je gaat fietsen.

Milieubewuste Notabag tassen

Notabag kiest ervoor om de tassen te laten maken door kleinere fabrieken met goede werkomstandigheden. De tas van Notabag is steeds weer herbruikbaar. Als je de tas niet gebruik kan de tas worden opgeborgen in een klein compact buideltje, hierdoor kan je de tas gemakkelijk meenemen.

Shop Online een Notabag Tas

Met onze ruime keuze tassen van Notabag zit er altijd een tas voor u bij. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime keuze Notabag. Een Notabag koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen. U kunt de Notabag thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.