OOZOO

Toon filters

Prachtige Collectie OOZOO Timepieces Horloges

OOZOO timepieces is een Nederlands merk dat sinds 2001 prachtige horloges maakt. De horloges zijn echte mode accessoires. Mode is altijd het uitgangspunt van het merk, maar de tijd blijft ook van groot belang. Alle OOZOO horloges worden van mooie materialen gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Ook de banden worden van hoge kwaliteit materialen gemaakt zoals echt leer. Door horloges van hoge kwaliteit te maken die echt mode accessoires zijn is OOZOO gegroeid naar één van de bekendste horlogemerken van Nederland.

Smartwatch van OOZOO

Nieuw van OOZOO zijn de smartwatches. De smartwatches zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren materialen. Zoals u gewend bent van de horloge zijn ook smartwactches gemaakt van de mooiste materialen. Met een OOZOO smartwatch blijf je helemaal op de hoogte en met de diverse funcionaliteiten blijf je fit!

Shop Online een OOZOO Horloge

Met onze ruime keuze heren en dames horloges van OOZOO zit er altijd een horloge voor u bij. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime keuze OOZOO. Een OOZOO Timepiece koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze OOZOO collectie en laat u verassen. U kunt de OOZOO horloge thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.