Cowboysbag

Toon filters

Cowboysbag: Prachtige Leren Tassen

Cowboysbag is één van de grootste lederwaren merken van Nederland. Alle tassen, rugzakken, portemonnees en riemen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit echt leer. Het merk is in 1980 begonnen onder de naam Cowboysbelt. Het van origine Amsterdamse merk heeft altijd geprobeerd om een ideale combinatie te vinden tussen klassiek en stoer met een modieuze twist. 

De Bestseller van Cowboysbag: The Bag

De meest bekende tas is The Bag. Deze bekende tas wordt door veel Nederlandse vrouwen geliefd. Deze klassieker van een tas is een absolute eyecatcher en is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor werk of school. Naast The Bag heeft Cowboysbag natuurlijk vele andere prachtige leren producten, zoals mooie shoppers, portemonnees, clutches, handtassen, heuptassen, schooltassen, laptoptassen en multi functionele rugzakken.

Ook populair: Cowboysbag Rugzakken

Naast The Bag, worden ook de rugzakken van Cowboysbag veel verkocht. Wij hebben diverse rugzakken in ons assortiment, waaronder de Doral en de Estell Burgundy. De rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn afgewerkt met stoere metalen gespen. De rugzakken hebben daarnaast vele opbergmogelijkheden, waardoor ze ideaal te gebruiken zijn voor werk of voor school. Daarnaast is het natuurlijk ook een hele fijne rugzak voor vrije tijd. 

Cowboysbag tas kopen?

We hebben van dit merk een ruime collectie tassen. Neem snel een kijkje op onze website en bekijk de collectie van dit prachtige merk. Wie weet zit er een mooie tas voor u bij. De producten kunnen thuisbezorgd worden of u kunt het product in de winkel in Alkmaar ophalen.