Ecozz

Toon filters

Ecozz: Gemaakt van Gerecycled Materiaal

De Ecozz draagtas is een trendy designer tas die gemaakt is van gerecyclede flessen. De tassen van Ecozz zijn ecovriendelijk en duurzaam. De materialen, evenals de afwerking, is van hoge kwaliteit. De tassen van Ecozz hebben een draagkracht van 20 kg. De tas heeft een ritssluiting waardoor de tas geheel afsluitbaar is. U kunt er voor kiezen om de tas in de hand te dragen of over de schouder. Een Ecozz tas past in elke jaszak of schoudertas. Dus nooit meer vragen om een plastic tas in de supermarkt…

Ruime keuze in Ecozz Draagtassen

Door de ruime keuze in trendy designs is er altijd wel een passend model voor u. De Ecozz draagtas is geschikt voor meerdere doeleinden. De tas is licht in gewicht, waterdicht, opvouwbaar en past daardoor altijd in een handtas of jaszak.

Ecozz draagtas kopen?

Heb jij al een Ecozz tas, gemaakt van gerecyclede flessen en hierdoor een schitterend alternatief voor de plastic draagtas? Een Ecozz draagtas koop je natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Door de ruime keuze in Ecozz draagtassen zit er altijd wel een Ecozz draagtas voor u bij. Neem eens een kijkje bij onze Ecozz draagtassen collectie en laat u verassen. U kunt de Ecozz draagtassen thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.