Welke tas meenemen op vakantie?

5 augustus 2019

Altijd weer een heerlijk vooruitzicht als je op vakantie gaat. Maar welke tas neem je mee? Dit hangt natuurlijk af van de bestemming en wat jij praktisch vindt. Wij hebben verschillende tassen voor verschillende doeleinden. De verschillende tassen die je mee kunt nemen op vakantie hebben we voor je op een rijtje gezet. Zo vind je jouw ultieme vakantietas!

Een shopper

Een shopper is een veelgebruikte handbagage tas. Een shopper is lekker ruim en biedt daardoor veel ruimte voor jouw spullen. Als je met het vliegtuig gaat kun je een shopper ook gemakkelijk onder de stoel schuiven zodat je al je spullen gemakkelijk bij de hand hebt. Bovendien is een shopper ideaal om mee te winkelen of voor bijvoorbeeld een dag op excursie. De meeste shoppers hebben ook een klein vakje of binnen tasje voor bijvoorbeeld een telefoon of wat geld. De shoppers zijn al verkrijgbaar vanaf €17.95, hoe leuk is dat?

Een rugzak

Een rugzak is ideaal om mee te nemen op vakantie. Je kunt de rugzak natuurlijk gebruiken als handbagage maar op de bestemming zelf is hij ook erg handig. Ideaal voor tijdens het wandelen, een dagje strand, het shoppen of een excursie. Doordat je de rugzak op je rug draagt biedt dit veel comfort en heb je je beide handen vrij.

Je kunt natuurlijk gaan voor een compact formaat rugzak in een licht materiaal, de Fjällräven rugzakken zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze rugzakken dragen comfortabel, zijn waterafstotend en zien er nog eens leuk uit. Er zijn ook veel rugzakken met laptopvak, ideaal als je je laptop graag mee neemt op vakantie. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een praktische Eastpak rugzak of een mooie leren rugzak. Op deze manier bied je goede bescherming aan jouw waardevolle spullen.

Healthy Back Bag

Aan de Healthy Back Bag heb je een superfijne vakantietas. De tassen van Healthy Back Bag zijn ergonomisch gevormd. Ze zijn ontworpen met de hulp van een arts en een chiropractor om de stress op de rug, nek en schouders aanzienlijk te verminderen. De tassen dragen comfortabel doordat ze de natuurlijke kromming van de rug volgen. Je kunt de tassen op verschillende manieren dragen, namelijk over een schouder of over de rug. Met een Healthy Back Bag heb je zeker geen standaard rugzak. Deze tassen zien er hip uit en zijn dus ook nog eens heel goed voor je rug.

Crossbody tas

Een crossbody tas is erg praktisch op vakantie. Zo’n tas beschikt over een lange schouderband waardoor je de tas fijn schuin over kunt dragen. Hierdoor heb je lekker je handen vrij. Je wilt op vakantie niet altijd met een grote shopper slepen maar in een klein tasje past niet altijd alles. Dan biedt een crossbody tas tijdens een uitstapje de uitkomst. Ook tijdens het winkelen is een crossbody tas ideaal.

Zo’n ideale vakantietas is bijvoorbeeld de Cityhopper van Myk Bags. Deze tas gemaakt van mooi leer heeft een ideaal formaat, is te dragen met de handvaten en natuurlijk crossover. Liever een zachter prijsje? Bekijk eens de collectie Beagles en Enrico Benetti tassen voor de perfecte crossbody tas.

Klein tasje / heuptasje

Een klein tasje is natuurlijk onmisbaar voor op vakantie. Ideaal voor tijdens de avondjes uit, de avondwandeling of het diner. Zo’n klein tasje stop je gemakkelijk in je koffer of grote tas en zo kun je gemakkelijk switchen. Ook een heuptasje is natuurlijk heel praktisch en ook nog eens heel hip uit. De kleine tasjes zijn in vele verschillende kleuren en al vanaf €9.95 verkrijgbaar. Bekijk onze collectie uitgaanstasjes en heuptasjes en laat je verassen door het aanbod.

Jouw ideale vakantietas gevonden?

Bij het kiezen van de geschikte vakantietas is het belangrijk dat je een tas uitzoekt die past bij jouw vakantiebestemming en genoeg ruimte biedt voor de spullen die jij graag meeneemt. Bekijk hier onze collectie shoppers, rugzakken, schoudertassen en uitgaanstassen. Veel succes met het kiezen van de geschikte vakantietas voor jou!

© 2024 De Boer Lederwaren & Byoux
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid