MyK

Toon filters

MyK Tassen: Strak en Minimalistisch

MyK is een Nederlands merk dat prachtige tassen en portemonnees maakt met een strak en minimalistisch design. De schoudertassen, handtassen, portemonnees en rugzakken zijn altijd gemaakt van karakteristiek kwaliteitsleer met de herkenbare Myk look. Bekijk onze collectie en vindt een prachtige, hoogwaardige en fashionable tas voor een scherpe prijs.

MyK: ‘Be the best version of you’

Het merk MyK is in 2016 opgericht door Maaike Koemans. Alle producten van zijn gemaakt van echt leer met een super fijne feel. De slogan van MyK is: ‘Be the best version of you’, MyK wil dat iedereen zicht prettig voelt bij het dragen van een tas MyK. Het design van MyK is toegankelijk, maar ook zeer origineel zonder dat het teveel opvalt.

Tas van MyK kopen?

Bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn we zeer blij met onze collectie MyK tassen en portemonnees. Een echt leren schoudertas, handtas, portemonnee of rugzak koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Als u een tas van MyK bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.