XD Design Bobby

Toon filters

XD Design Bobby: Veilige Anti Diefstal Tassen

Dagelijks vinden er over de hele wereld 400000 zakkenrol incidenten plaats, maar met een Bobby Bag tas van XD Design  bent u een dief altijd te slim af. Een Bobby tas is de beste anti-diefstal tas die er is met allerlei slimme oplossingen. De tassen van Bobby zijn gemaakt van een snijvast materiaal, hierdoor kan de tas niet opengesneden worden. Daarnaast zit de rits op de achterzijde, waardoor de tas niet opgemaakt kan worden door zakkenrollers als u de tas draagt.

Tassen met Slimme Oplossingen van Bobby Bags

Naast de veiligheid heeft een tas XD Design Bobby allerlei slimme oplossingen die de gemiddelde tas niet heeft. Zo heeft een tas van XD Design Bobby een geïntegreerde USB oplaadpoort, waardoor u gemakkelijk uw mobiel kan opladen. Ook is het materiaal water afstotend en heeft de tas reflecterende strepen. Op de achterzijde zit een smart-sleeve band, hierdoor kan de tas gemakkelijk bevestigt worden aan uw koffer. Door de ergonomische vorming van de tas zit een tas van XD Design Bobby altijd goed, dit heeft een gewicht verlichtende werking.

XD Design Bobby Tas Kopen?

Met onze ruime keuze XD Design Bobby Bag tassen zit er altijd een tas voor u bij. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux genoeg keuze Bobby tassen. Een XD Design Bobby tas koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze Bobby collectie en laat u verassen. U kunt de Bobby tas thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.