VNDX

Toon filters

De stijl van VNDX Amsterdam

VNDX Amsterdam is een opkomend horlogemerk dat zich richt op het leveren van hoogwaardige horloges tegen betaalbare prijzen. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat er voor elke smaak iets te vinden is.
Een van de redenen waarom de horloges zo populair zijn, is de stijl. Het merk biedt horloges in verschillende stijlen, waaronder sportief, klassiek en modern.

De geschiedenis van VNDX Amsterdam

VNDX is een relatief nieuw horlogemerk dat is opgericht in 2016. Het bedrijf richt zich op het produceren van hoogwaardige horloges tegen betaalbare prijzen. Het merk is begonnen met een kleine collectie horloges, maar is sindsdien snel gegroeid. Vandaag de dag biedt het Nederlandse merk een breed scala aan horloges voor mannen en vrouwen.

De kwaliteit van VNDX-horloges

Hoewel VNDX-horloges betaalbaar zijn, is er geen compromis gesloten op het gebied van kwaliteit. Alle horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd met een garantie van twee jaar op fabrieksfouten. Het merk streeft ernaar om horloges te maken die lang meegaan en die klanten jarenlang plezier zullen hebben.

VNDX-horloges zijn trendy

De horloges zijn niet alleen van hoge kwaliteit en betaalbaar, ze zijn ook erg trendy. Het merk houdt de nieuwste trends op het gebied van horloges nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat de collectie up-to-date blijft. Of je nu op zoek bent naar een horloge met een klassieke uitstraling of een horloge dat helemaal bij de tijd is, VNDX heeft het.

Shop Online een VNDX Horloge

Met onze ruime keuze heren en dames horloges van VNDX Amsterdam zit er altijd een horloge voor u bij. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime keuze. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen. U kunt de horloge thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.