Enige resultaat

 • Thin King Gordito Card Case ChampagneThin King Gordito Card Case Champagne
   34,95
   27,95
 • Thin King Card Case Creditcardhouder

  Neem een kijkje bij onze collectie Thin King en laat u verassen. De Thin King Gordito is een nieuw soort creditcardhouder van origineel Fins ontwerp. Deze pasjeshouder is de wallet van de toekomst en is zowel voor heren als dames. De unieke grip methode kan 1 tot 6 kaarten zoals uw ID kaart, OV chipkaart en uw pinpas houden. De pasjeshouder is compact en lichtgewicht, de Thin King neem je gemakkelijk mee. De Thin King is gemaakt van sterk en duurzaam aluminium, uw pasjes blijven goed beschermd. Ook heeft de Thin King RFID protectie, door de RFID protectie kunnen uw pasjes (bijvoorbeeld de OV-chipkaart en pinpas) niet uitgelezen worden. De afmeting is 63 x 88 x 9,8 mm en de Thin King weegt 41 gram. 

  Thin King bestellen bij ons?

  Een Thin King kopen? Een Thin King Card Case koopt u natuurlijk bij ons. Wij bieden een ruime collectie Thin King, wij hebben de Thin King die u zoekt. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Thin King in onze collectie. Neem dus eens een kijkje bij onze Thin King collectie. Als u een creditcardmapje van Thin King heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om het creditcardmapje thuis te laten bezorgen of u kunt het creditcardmapje in de winkel in Alkmaar ophalen. 

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid