Spikes & Sparrow

Toon filters

Spikes & Sparrow: Dutch Design met een Eigen Handtekening

Spikes & Sparrow is een Nederlands merk dat sinds 1998 zijn eigen koers uitzet, met een tas of portemonnee van Spikes & Sparrow kan jezelf durven zijn. Spikes & Sparrow zet zijn deskundigheid in om prachtige leren Dutch Design producten te maken met een eigen handtekening. De schoudertassen, handtassen, portemonnees en rugzakken zijn altijd gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer. Bekijk onze collectie en vindt een prachtige, hoogwaardige en fashionable tas voor een scherpe prijs.

Tijdloze en Duurzame Spikes & Sparrow Tassen

Het merk Spikes & Sparrow maakt tassen die geen eendagsvliegen of trendgevoelig zijn. Alle tassen zijn helemaal duurzaam gemaakt voor duurzaam gebruik. Ook zijn alle producten gemaakt van echt leer met een super fijne feel. Spikes & Sparrow maakt tassen met een echt Nederlands handschrift die je kan omschrijven als onafhankelijk, sterk en anders.

Tas van Spikes & Sparrow kopen?

Spikes & Sparrow is een absoluut begrip in lederwaren, daarom zijn we bij De Boer Lederwaren en Bijoux zeer blij om een ruime collectie Spikes & Sparrow tassen en portemonnees te hebben. Een echt leren schoudertas, handtas, portemonnee of rugzak koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Als u een tas van Spikes & Sparrow bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas in de winkel in Alkmaar op te halen.