Socha

Toon filters

Socha: Stijlvolle Dames Business Tassen

Socha maakt stijlvolle dames business tassen gemaakt van Nivodur. Nivodur is een soort vegan leer wat bijna niet van echt leer te onderscheiden is. Mede door de prachtige materiaal- en kleurkeuze zijn de artikelen van Socha super mooi. De werktassen zijn van praktisch ingedeeld en van binnen ruim en hebben een moderne uitstraling.

Hoge Kwaliteit Tassen van Socha

Alle tassen van Socha worden gemaakt onder de hoogste kwaliteitseisen. De sluitingen van de tas zijn zeer solide, hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de tas zomaar openspringt. Door de stevige padding in de werktassen van Socha is je laptop of tablet altijd goed beschermt in de tas. Door het gebruik van het innovatieve materiaal Nivodur zijn de tassen naast heel stevig ook gemiddeld 30 % lichter dan vergelijkbare tassen.

Socha Tas kopen?

De tassen en portemonnees van Socha zijn gemaakt van Nivodur. Een Socha tas of portemonnee koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in Socha tassen en accessoires. Neem eens een kijkje bij onze Socha collectie en laat u verassen. U kunt de Socha tas thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.