Showing all 7 results

 • Smartcaze Firebird LemarcSmartcaze Firebird Lemarc 24,95
 • Smartcaze Firebird MoltenSmartcaze Firebird Molten 24,95
 • Smartcaze Firebird PrimoSmartcaze Firebird Primo 24,95
 • Smartcaze Firebird Shadow SilverSmartcaze Firebird Shadow Silver 24,95
 • Smartcaze Spitfire TTSmartcaze Spitfire TT 24,95
 • Smartcaze Spybar Credit Pasjeshouder / VisitekaartjeshouderSmartcaze Spybar Credit Pasjeshouder / Visitekaartjeshouder
   24,95
   8,95
 • Smartcaze Lincoln Wallet RFID met Moneyclip ZwartSmartcaze Lincoln Wallet RFID met Moneyclip Zwart
   39,95
   19,95
 • Smartcaze creditcardhouders met RFID protectie

  Smartcaze is een Zweeds merk dat unieke pasjeshouders maakt. De creditcardhouders van Smartcaze zijn helemaal volgens de huidige normen gemaakt. De creditcardhouders zijn stijlvol door hun RVS buitenkant en bieden uw pasjes goede bescherming. De Smartcaze creditcardhouders zijn gemaakt van een robuust RVS en bieden bescherming tegen skimming dankzij de RFID protectie. Door de RFID protectie kan een pasje zoals de OV-chipkaart niet uitgelezen worden.

  De stijlvolle Smartcaze Firebird

  Als u optimale bescherming zoekt voor uw belangrijke pasjes dan zit u goed met de Smartcaze Firebird. De Smartcaze Firebird is gemaakt van een robuust RVS en biedt bescherming tegen skimming dankzij de RFID protectie. Naast ruimte voor 6 tot 8 creditcardpasjes is er ook ruimte voor gevouwen papiergeld. De Smartcaze Firebird is lichtgewicht. 

  Smartcaze bestellen bij ons?

  Een Smartcaze bestelt u natuurlijk bij ons. Wij bieden een ruime collectie Smartcaze, wij hebben de Smartcaze die u zoekt. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Smartcaze in onze collectie. Neem dus eens een kijkje bij onze Smartcaze collectie. Als u een creditcardmapje van Smartcaze heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om het creditcardmapje thuis te laten bezorgen of u kunt het creditcardmapje in de winkel in Alkmaar ophalen. 

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid