Smartcaze

Toon filters

Smartcaze creditcardhouders met RFID protectie

Smartcaze is een Zweeds merk dat unieke pasjeshouders maakt. De creditcardhouders van Smartcaze zijn helemaal volgens de huidige normen gemaakt. De creditcardhouders zijn stijlvol door hun RVS buitenkant en bieden uw pasjes goede bescherming. De Smartcaze creditcardhouders zijn gemaakt van een robuust RVS en bieden bescherming tegen skimming dankzij de RFID protectie. Door de RFID protectie kan een pasje zoals de OV-chipkaart niet uitgelezen worden.

De stijlvolle Smartcaze Firebird

Als u optimale bescherming zoekt voor uw belangrijke pasjes dan zit u goed met de Smartcaze Firebird. De Smartcaze Firebird is gemaakt van een robuust RVS en biedt bescherming tegen skimming dankzij de RFID protectie. Naast ruimte voor 6 tot 8 creditcardpasjes is er ook ruimte voor gevouwen papiergeld. De Smartcaze Firebird is lichtgewicht. 

Smartcaze bestellen bij ons?

Een Smartcaze bestelt u natuurlijk bij ons. Wij bieden een ruime collectie Smartcaze, wij hebben de Smartcaze die u zoekt. Wij bij De Boer Lederwaren en Bijoux zijn blij met Smartcaze in onze collectie. Neem dus eens een kijkje bij onze Smartcaze collectie. Als u een creditcardmapje van Smartcaze heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om het creditcardmapje thuis te laten bezorgen of u kunt het creditcardmapje in de winkel in Alkmaar ophalen.