Reisenthel

Toon filters

Reisenthel Tassen en Accessoires

Het merk Reisenthel is in 1971 in Duitsland opgericht. Het Duitse merk maakt diverse soorten tassen en accessoires. De artikelen zijn gemaakt van mooie materialen, de tassen en accessoires hebben een lichte uitstraling en zijn praktisch in gebruik. Het motto van het merk is ‘Keep it easy’, tenslotte dient gemak de mens. Van het merk hebben we onder andere schoudertassen, boodschappentassen en toilettassen. Het design van de artikelen sluit perfect aan op het dagelijkse leven en zijn voorzien van een hippe uitstraling. Ook zijn de artikelen ideaal voor vakanties of boodschappen.

Super Handige Reisenthel Tassen

Het merk is door Peter Reisenthel opgericht. Met zijn grote kennis van tassen en andere accessoires ontwerpt hij artikelen die super handig in gebruik zijn met een leuke uitstraling. Het merk heeft de ideale tas voor op vakantie of om te gebruiken voor het boodschappen. In de toilettassen kunt u gemakkelijk al uw benodigdheden meenemen. De tassen zijn gemaakt van mooie materialen en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Prachtige boodschappentassen, shoppers, toilettassen, schoudertassen, handtassen en rugzakken.

Reisenthel Tas Kopen?

Bij alle producten van het merk zie je het prachtige design in combinatie met functionaliteit. We hebben van Reisenthel een ruime collectie eigentijdse en functionele tassen. De tassen en accessoires koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem een kijkje bij onze collectie tassen en misschien zit er een leuke tas voor u bij. De producten kunnen thuisbezorgd worden of u kunt het product in de winkel in Alkmaar ophalen.