Pip Studio

Toon filters

Pip Studio Tassen en Portemonnees

Pip Studio is in 2007 opgericht door Anke van der Endt, omdat ze het liefst producten creëert volgens haar eigen visie. Pip speelt een centrale rol in het label, en is het alter ego van Anke. Het motto van het merk ‘Happy product for Happy people’ zie je duidelijk in de design visie van de producten. Door een duidelijk oog voor detail, prachtige gelaagde designs en een speciale afwerking krijgen de collecties een eigen look met als doel een sprankel te geven in het alledaagse leven. De fans van Pip worden meegenomen op reis en zoektocht naar inspiratie voor elke nieuwe collectie van het merk. Wij zijn daarom super blij om prachtige tassen en portemonnees van het merk te mogen toevoegen aan onze collectie.

Vegan Leren Tassen van Pip Studio

De tassen en portemonnees hebben een gaaf design en een prachtige design. We verkopen van Pip Studio leuke shoppers, schoudertassen, weekendtassen en toilettassen. Naast de tassen hebben we ook van het merk leuke portemonnees met de kenmerkende look van het label. De tassen worden gemaakt van vegan leer van hoogwaardige kwaliteit met een fijne feel. Het vegan leer is een duurzaam alternatief voor leer.

Pip Studio Tas of Portemonnee kopen?

Een tas of portemonnee van het merk koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze tassen en portemonnees. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen. U kunt de tas of portemonnee thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.