Olympic

Toon filters

Prachtige Collectie Olympic Horloges

In 1956 is het horlogemerk Olympic aan de Jekerstraat in Amsterdam opgericht. Het merk uit Amsterdam maakt prachtige horloges, de horloges zijn echte mode accessoires. Alle horloges worden van mooie materialen gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Ook de banden worden van hoge kwaliteit materialen gemaakt zoals echt leer of metaal. Door horloges van hoge kwaliteit te maken is Olympic gegroeid naar één van de bekendste horlogemerken van Nederland.

Heren- en Damescollecties Horloges

De herencollectie van Olypmic kenmerkt zich in sportieve, casual en stoere horloges. De collectie voor dames speelt in op de laatste trends, hierbij staat elegantie altijd centraal. Ook staat het merk bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met horloges gemaakt van de mooiste materialen zoals stainless steel, echt leer en saffierglas.

Shop Online een Olympic Horloge

Met onze ruime keuze heren en dames horloges van zit er altijd een horloge voor u bij. We hebben bij De Boer Lederwaren en Bijoux een ruime keuze horloges. Een horloge koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Neem eens een kijkje bij onze collectie en laat u verassen. U kunt de horloge thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.