Noi-Noi

Toon filters

Noi-Noi Tassen en Accessoires

Noi-Noi is een tassen en accessoires merk dat in 2010 opgericht is door Sylvia Krens. De tassen en accessoires spelen altijd in op de laatste trends en kleurstijlen uit de fashion. Door elk seizoen op de laatste trends in te spelen reflecteert een Noi-Noi tas jouw lifestyle. Mede door de prachtige materiaal- en kleurkeuze zijn Noi-Noi artikelen super mooi. Wij zijn blij dat we de Noi-Noi collectie hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Fairly Made Vegan Leren Noi-Noi Tas

Het merk Noi-Noi controleert de hele productielijn, door de hele productielijn te controleren kan Noi-Noi een eerlijk product maken tegen een eerlijke prijs. 25% van de winst wordt geïnvesteerd in hun Fair-Trade project: een fabriek waar mensen worden opgeleid, werk wordt gegeven en gehuisvest in een veilige omgeving. In de fabriek krijgen de mensen 3 maal per dag een maaltijd, werken ze 8 uur tegen een goed salaris en krijgen ze in het weekend vrij. Dit is absoluut nog niet de standaard in China. Ook is geen kinderarbeid in het spel, maar wordt er juist geïnvesteerd in de kinderen. Alle vegan leren materialen worden door Noi-Noi zelf geproduceerd, hierdoor weet Noi-Noi zeker dat geen vervuiling optreedt of bepaalde giffen worden gebruikt.

Noi-Noi Tas kopen?

De tassen en portemonnees van Noi-Noi zijn gemaakt van prachtig vegan leer in leuke trendy kleuren. Een Noi-Noi tas of portemonnee koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in Noi-Noi tassen en accessoires. Neem eens een kijkje bij onze Noi-Noi collectie en laat u verassen. U kunt de Noi-Noi tas thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.