Nava Design

Toon filters

Ruime Keuze Zakelijke Nava Design Tassen

Nava Design is in 1971 opgericht in Milaan. De tassen van het Italiaanse merk zijn er in verschillende maten en kleuren en zijn gemaakt van licht sterke materialen. Bij alle producten van het merk zie je het prachtige Italiaanse design in combinatie met functionaliteit. We hebben bij De Boer een ruime keuze zakelijke tassen. We hebben rugzakken en schoudertassen met laptopvak. Ook hebben we tassen die geschikt zijn A4-formaat. Neem eens een kijkje bij onze zakelijke collectie tassen.

Mooie materiaalkeuze van Nava Design

Het merk maakt gebruik van verfijnde materialen van hoogwaardige kwaliteit. Bij alle series van het merk is innovatie belangrijk en wordt altijd gekeken naar de laatste mode. Het merk uit Milaan maakt prachtig tassen met een stevige structuur, in alle tassen kunt u de Italiaanse klasse absoluut terugvinden. Door het stijlvolle design en opvallende details zijn de schoudertassen en rugzakken uniek.

Nava Design Tas kopen? 

We hebben een ruime collectie schoudertassen en rugzakken. Een tas koopt u dus natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze tassen. Neem eens een kijkje bij onze tassen collectie en laat u verassen. U kunt de schoudertas of rugzak thuis laten bezorgen of in de winkel in Alkmaar ophalen.