Mywalit

Toon filters

Mywalit: Origineel Design met Prachtige Kleuren

Mywalit is een Italiaans merk, Mywalit heeft een grote focus op design, originaliteit en prachtige kleuren. Mywalit maakt gebruik van het hoogwaardig leer, hierdoor hebben de producten een fijne touch. De voeringen en ritsen van de portemonnees en tassen zijn van de beste kwaliteit.

Mywalit Portemonnee of Tas

Het assortiment tassen en portemonnees van Mywalit is gemaakt van echt leer. De tassen en portemonnees zijn Mywalit staan bekend om de hoge kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. Ook zijn de artikelen van Mywalit gelief onder vrouwelijke en fashionable reizigers. Een Mywalit tas of portemonnee is niet alleen heel mooi maar ook functioneel. De combinaties van verschillende kleuren en materialen maken de Mywalit producten uniek.

Product van Mywalit Kopen?

Mywalit is absoluut een begrip in lederwaren, daarom zijn we bij De Boer Lederwaren en Bijoux zeer blij om een collectie Mywalit te hebben. Een echt leren schoudertas of portemonnee van Mywalit koopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Als u een artikel van Mywalit bij ons heeft gekocht kunt u de tas thuis laten bezorgen of u kunt er voor kiezen om de tas of poremonnee in de winkel in Alkmaar op te halen.