My Bendel

Toon filters

My Bendel: Kleurrijke Sieraden

De sieraden van My bendel bevatten veel kleur, zodat je ze kunt matchen met je outfits. Het merk komt uit Nederland en heeft echt een Dutch design. Ondanks dat de kleuren subtiel zijn voegt het wel iets toe, op die manier neemt het niet de overhand. Het design van de sieraden zijn niet heel strak en ook niet gewoontjes, maar juist excentriek. De sieraden zijn echt een accessoire voor iedere vrouw.

Kwaliteit tot in de puntjes

De sieraden zijn herkenbaar door het gebruik van edelstenen en keramiek. Hiernaast wordt voor de Gold Plating gebruik gemaakt van een milieuvriendelijke PVD coating techniek. Een toevoeging van My Bendel is dat er ook nog eens een dikkere micron laag gebruikt wordt dan bij de meeste merken waardoor de goudkleur jarenlang meegaat en mooi blijft.

My Bendel Toevoegen aan uw Collectie?

Wij zijn officieel dealer. De sieraden shopt u natuurlijk bij De Boer Lederwaren en Bijoux. We hebben een ruime keuze in de verschillende collecties. In onze fysieke winkel in Alkmaar en in onze webshop bieden wij een ruime keuze aan producten van het Nederlandse merk.